Uncategorized

Iphone yazılım güncelleme fotoğraflar silinir mi

Tlfnum samsung galaxy e5 ve gunlerdir yazilim guncellemesi önerisi geliyor. Yapamam mi gerek yaparsam hafizamdaki fotolar silinir mi? Paylaş Facebook. Telefona gelen yazılım güncellemesi nedir? Ve güncellemeyi yaparken fotograflarim silinir mi? Görüşünü yaz. Senin görüşün var mı? CarpeDemıcemm Yoda. Wifi gibi kullanıp mobil veri olduğunu gordugun an? Kolay ve hızlı şekilde sevdikleriniz, arkadaşlarınız ile fotoğraf, video ve dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. Özellikle büyük dosyalar ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınızı çoklu paylaşım özelliği ile seçtiğiniz kişilere e-posta ile çok hızlı ulaştırabilirsiniz.

Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal ağlar üzerinden paylaşım yapabilirsiniz. Kullanıcının servis üzerinden yaptığı paylaşımlar ile ilgili Turkcell sorumluluk kabul etmez. Müzik paylaşımı, telif hakları nedeniyle lifebox üzerinden yapılmamaktadır. E-Posta, Facebook, Twitter, Instagram üzerinden yapılan paylaşımlar sırasında oluşan data trafiği, mobil internet paketiniz varsa paketinizden, yoksa mevcut tarifenizden ücretlendirilir.

Evet, kullanabilirsiniz.

Nasıl Recover silinmiş Fotoğraflar iPhone (iPhone 6s artı dahil)

Otomatik yükleme açık konumdayken lifebox servisi otomatik olarak yükleme yaptığınız için yurt dışına çıkarken yükleme seçeneklerinden sadece wifi seçimini yapmanızı öneririz. Evet, lifebox aboneliğiniz devam eder ancak hesabınıza ulaşmak için kişisel e-mail adresinizin kayıtlı olması gerekmektedir. Numara değişikliği olduğunda güvenliğiniz için numarınızla hesabınız arasındaki bağınız koparılır. E-posta ile giriş yaparak lifebox'ı kullanmaya devam edebilir, yeni bir numara ekleyebilirsiniz.

Iphone yazılım güncelleme fotoğraflar silinir mi

Eğer lifebox'a kayıt olduğunuz numara Turkcell'den farklı bir operatör ise numara değişikliğiniz üyeliğinizi etkilemeyecektir. Hesabınızın güvenliği için hesabınıza girdikten sonra profilinizin altındaki telefon numarası alanından eski numaranızı, yeni numaranız ile değiştirmeniz gerekmektedir. Numaranızı Turkcell'den başka bir operatöre taşıdığınız durumda, numaranızla hesabınız arasındaki bağınız koparılır ve üzerinizde ek paket varsa iptal olur. E-mail ile giriş yaparak lifebox'ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Hesabınıza ilk girişinizde otomatik olarak yeni bir numara eklemeniz istenecektir.

Yeni numaranızı ekleyerek hesabınıza güvenle ulaşmaya devam edebiliriniz. Hesabınızda bulunan içerikler ücretsiz saklama alanınız dâhilindeyse, dosyalarınız saklanmaya devam edecek ve erişiminize açık olacaktır.

İçerikleriniz ise 90 gün sonra  silinecektir. Bu gibi durumlarda hesabınızı kurumsal e-mail ve telefon numarasına bağlamamanızı tavsiye ederiz. Olası değişikliklerde güvenliğiniz için numaranızla hesabınız arasındaki bağınız koparılır.